„Ha egyszer a pedagógus szereti a munkáját, akkor jó pedagógus lesz. Ha szereti tanulóit úgy, mint apja és anyja, akkor jobb pedagógus lesz annál, aki minden könyvet elolvasott, de nem szereti sem a munkáját, sem a tanítványait. Ha pedig egyesíti önmagában munkájának s tanítványainak szeretetét, akkor tökéletes pedagógus.”

(Lev Tolsztoj)

Muzslainé Hauszknecht Cecília igazgatóhelyettes ilyen kiváló pedagógus. Tőle búcsúzott a Budajenői Általános Iskola nevelőtestülete 2017. december 21-én. 40 évet töltött elhivatott tanítóként a pedagógus pályán. Ezalatt az idő alatt 4 általános iskola gyermekei élvezhették odaadó, lelkiismeretes és nevelő munkáját. Vezetőként magasszintű szakmai tapasztalatait szívesen osztotta meg kollégáival, precíz, támogató személyiség. Rainer Ferencné igazgató asszony beszédében kiemelte e hosszú pályafutás utolsó 10 évének jelentős mérföldköveit, összefoglalta az együtt végzett munka gyümölcsöző eredményeit. A tantestület és a Szülők Iskolai Szervezete meglepte őt egy diavetítéssel, melyben képek segítségével elevenedtek meg a közösen eltöltött feledhetetlen pillanatok. Nyugdíjas éveire jó egészséget, sok örömöt s szép élményeket kívánunk!

 

A megható percek után Budai István polgármester úr megvendégelte a tanári kart karácsony alkalmából. Ezúton köszönjük polgármester úr támogató, együttműködő, áldozatos munkáját.

Péter László fotói

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott