A budajenői új arculatú iskola kialakításában jelentős szerep hárul az egészséges életmód, a testkultúra kialakítása és fejlesztésének szemléletére.

 

Kialakított értékrendünk egyik meghatározó eleme a tehetség gondozás, a versenyeztetés.

Iskolánk csapatai rendszeresen meghatározó szerepet játszanak körzetünk, területünk versenyeiben.

Legfontosabb eredményünk, hogy minden korcsoportban labdarúgásban, kézilabdában, és röplabdában is vállaltuk a versenyeztetést, sikerült a szervezési nehézségeket leküzdeni, a legjobbakat felkészíteni és csapattá alakulni.

 Iskolánk, közösségünk képviselete minden versenyzőnk megtisztelő feladata is.

Természetesen nem a mérkőzések eredményei a legfontosabbak, hanem a felkészülés közös munkája, az együttlétek jó hangulata, az egyéni képességek és a begyakorolt játék érvényesítése, a sikerélmény lehetősége, a népszerűség.

Labdarúgásban a diákolimpiai szabadtéri és termi minden tornáján részt vettünk, legjobb eredményt

az I korcsoportos fiuk érték el Perbálon, 2. helyezettek lettek. U7, U9, U11, csapataink az MLSZ Bozsik OTP Bank program rendszeres résztvevője.

Kézilabdában a III. korcsoportos lányok voltak a legeredményesebbek, Zsámbékon 2., Solymáron 3. helyezettek. A IV. korcsoportos lányok Budaörsön 5 csapatból 3. helyezettek lettek.

Röplabdában csatlakoztunk a Magyar Röplabda Szövetség által szervezett „Vollé 2020- Röpsuli” programhoz és sikerült a program tornáin rendszeresen nagyon jó mérkőzéseket játszani és 1-2 helyezéseket is elérni, készülni a diákolimpiai versenyekre.

Mini csapatunk III. korcsoportos lányaink, sikeres Budakeszi Prohászka elleni győzelmével, bekerültünk a Kiskunlacházán  rendezendő megyei döntőre,5.helyezettek lettünk.

A legfontosabb eredmény, hogy sikerült majd 60 gyereknek, sportolónak a versenyeztetés lehetőségét, a sikerélményt biztosítani.

 

Póka György, testnevelő

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott