A nyári tábor sikere után ősszel is megszerveztük a 3 napos folytatást táborunkban. A helyszín változatlanul a Hagyományőrzők Háza volt, mely biztosítását ezúton is köszönjük Budai István Polgármester Úrnak.

A három napban megint rengeteg élményben volt részük a gyerekeknek. Az első napon Halloween függődíszeket készítettünk, utána a játszótéren vártuk meg az ebédet. Délután Telkin keresztül az erdőn át tettünk egy nagy kört Budajenő Szőlődombig. A gyerekek jól kifáradtak, de nagyon élvezték.

Kedden édes programon voltunk. A Bonbonetti Csokigyár Csokitúráján voltunk, ahol kóstolót és ajándékokat is kaptunk. Megismerkedtünk a kakaóbab útjával a csokiig, és benézhettünk a csokiüzembe is. A Kopaszi-gáton kagylókat, kavicsokat, csigákat gyűjtöttünk a Duna-parton, és a játszótéren kitombolhatták magukat a gyerekek.

A záró napon bebuszoztunk a Gyermekvasúthoz. A Széchenyi-hegyen kipróbáltuk a játszótereket, majd lesétáltunk egészen Csillebércig. Ebéd után visszavonatoztunk a Szépjuhászné megállóig. Végül a csokigyárba készítettek rajzokat a gyerekek, melyeket postán eljuttatunk hozzájuk.

Az óvoda konyhán dolgozóinak, és Boginak köszönjük a jól tartást; finom, és bőséges volt.

A Polgármester Úrnak a mindenkori támogatást szeretnénk megköszönni.

 

Reméljük, mindenki olyan remekül érezte magát, mint mi. Folytatás következik. 

                        

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott