Iskolák diákjai nyáron három táborban vehettek részt.



1. Kosárlabda tábor

Iskolánk diákjai számára idén is felejthetetlen élményt nyújtott a nyári kosárlabdatábor. A sok játék mellett az együttműködés, a csapatmunka és a kitartás fontosságát is megtapasztalhatták tanulóink.
A szülők visszajelzései alapján a tábor nagy sikert aratott, a gyerekek remekül érezték magukat; öröm volt látni, hogy mennyit fejlődtek ez alatt az öt nap alatt!
Köszönjük Budai István polgármester úrnak a támogatást, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a tornatermet!



2. TÁBOROZ(SOKA)

Július elején került sor az idei TÁBOROZ(S)ÓKA táborra. A nyárból a legmelegebb hetet fogtunk ki a gyerekekkel. Izgalmas és élményteli programokon vettünk részt. Az egyik ilyen az Elevenparkban eltöltött nap volt, amit követett többek között egy Gyermekvasutas kirándulás, egy tatabányai sárkányhajózás, ahol nagy volt a meleg, a pancsolás és a program fergeteges. A kis csapat minden nap végén kellemesen elfáradt😊 Köszönöm Nekik, hogy idén is velem tartottak! Remek, jókedvű, vidám társasággal, remek, vidám hetet tudhatunk magunk mögött! Várom őket jövőre is, és a további csatlakozni kívánó táborozót is😊!

3. Tiritarka Tábor

Már hagyomány és nagyon várt az augusztusi élménytábor, amelyre pillanatok alatt beteltek a helyek. Rengeteg program várt ránk: kirándulások, kézműves foglalkozás, velence-tavi csobbanás, játszóház. Vidámság, jókedv és rengeteg élmény szőtte át az egész hetet. Ősszel tervezünk egy Mini Tiritarka tábort, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Köszönjük Budai István Polgármester Úrnak a támogatást, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a tornatermet, ill. a Hagyományőrzők Házát!

Reméljük mindenki sok élménnyel zárta a nyarat és újult erővel kezdi az idei tanévet!
Andi néni, Zsóka néni és Orsi néni


 akadálymentes honlap

Ökoiskola logo


Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály

div class=