BUDAJENŐI ÁLTALÁNOS ISKOLA
 
Szakkörök, sportkörök

Új színfolt a budajenői iskolai sportban

programok kép Iskolánk sokoldalú sportos értékrendje egy új, a gyerekek által nagyon kedvelt sportággal bővült, a miniröplabdával.
programok kép Csatlakoztunk a Magyar Röplabda Szövetség által szervezett "VOLLÉ 2020-RÖPSULI" programohoz, amelynek célja az általános iskolás korú gyerekek számára a röplabda játékelemek versenyszerű kipróbálása az életkori sajátosságok szerinti szabályokkal, a röplabda sportág népszerűsítése valamint tömegbázisának növelése.
programok kép Iskolánk mini kategóriában III. korcsoportban indult leány csapattal. eredményeink kép  Budapesti és budajenői tornákon vettünk részt és így sikerült jól felkészíteni a hazai pályán megszervezett diákolimpiai versenyre, melyen második helyezést értünk el és továbbjutottunk a gödöllői elődöntőbe.
A lányok nagyon sokat fejlődtek és már nagyon készülnek a júniusi Margit-szigeti szabadtéri pályákon megrendezendő Európa Sport és Egészségügyi napi játékos röplabda-tornára.
Póka György
testnevelő


A Budajenői iskola labdarúgóinak évadzárója

eredményeink kép  Ünnepélyes keretek között zajlott a kiemelkedő sporteredményeket elért tanulók felsorolása.
Kézilabdázóink, röplabdázóink mellett a legnagyobb létszámban a különböző korosztályú labdarúgóink vannak.
eredményeink kép  Több éve van együttműködési szerződésünk az MLSZ-el, az OTP Bank Bozsik-program keretében sportcsoportokban foglalkoztatjuk a kis labdarúgókat. Rendszeresen részt vettünk a korosztályos tornákon, Budakeszin, Pátyon, Perbálon, Telkin. eredményeink kép  A gyerekek ösztönző ajándékokat, az iskola sporteszközöket kapott. A legtehetségesebb kis focisták a helyi egyesületbe kerülnek és most már nagyon várják a szünidei foci tábort valamint a brazil nagy foci VB- t.
eredményeink kép  eredményeink kép
Zöld-fehérben U9-es (2005-2006-os) korosztály, kékben U11-es (2003-2004-es) korosztály.
Edzőjük: Póka György testnevelő, labdarúgó edző


 Étlap

 

Budajenői Általános Iskola - OM 032444
webmester