Tájékoztatlak Benneteket arról, hogy 2020. március 16-tól a tantermen kívüli digitális munkarend / oktatás lép életbe iskolánkban is.-A holnapi Zöld napot nem érinti a gyerekek szempontjából változás, kollégáim számára ez a nap tanítás nélküli munkanap. Az iskolában munkaértekezletet tartunk, megtervezzük az új munkarenddel kapcsolatos munkát.

- Folyamatosan tájékoztatást fogunk nyújtani a teendőkről, aktualitásokról a KRÉTA-n, a honlapon, a közösségi oldalakon, és/vagy az osztályfőnökökön keresztül.

-A napi tananyagot, feladatokat kollégáim az e-napló által juttatják el a gyerekeknek. Kérem a mindenkori feladatok elvégzését megkövetelni a gyerekektől, a lemaradások elkerülésének érdekében. Kollégáim javaslatot tesznek az idő beosztására. Ha a tanuló a pedagógus által kiadott feladatokat nem végzi el időre, vagy nem veszi fel a verbális kapcsolatot a megbeszélt időpontban, és azt nem tudja hivatalosan igazolni, hogy miért, vagy előre nem szól, akkor azt véleményem szerint hiányzásnak kell venni. Ezt kérem a kedves Szülőket, tudatosítsák a tanulókban, mert komoly munka folyik akkor is, ha napi szinten nem kell bemenni az iskolába.

-Arra kérjük a kedves Szülőket, hogy, találjanak lehetőséget a tanulók iskolából való távoltartására, mert így, sokkal nagyobb biztonsággal tarthatjuk távol a fertőzést! (Iskolánk dolgozói között is többen a veszélyeztetett kategóriába tartoznak.)

A szülő kérelmére, amennyiben mindkét szülője/gondviselője munkavégzés miatt, vagy egészségi állapota miatt otthonától az ügyeleti nyitva tartás időtartama alatt távol van, ügyeletet biztosít.

-A gyerekek egymással is csak digitálisan tartsák a kapcsolatot, ne kapjanak teret és lehetőséget a csoportosulásra, ne menjenek a gyerekek az utcára sem.

-Az ebédet nem kell lemondani, ezt az iskola automatikusan intézi.

-A rászorultsági alapon étkezőket felmérjük, felvesszük a kapcsolatot az önkormányzattal. Az étkeztetésről tájékoztatni fogjuk az érintetteket. Az otthon lévő tanulók étkeztetésére nincs lehetőség.

-Az iskolában maradt tanulói felszereléseket hétfőn 8 és 16 óra között lehet elvinni az iskolából. A belépők kézfertőtlenítéséről a pedagógiai asszisztens gondoskodik.
-Felmérjük az internet hozzáféréssel nem rendelkező tanulókat, az adatokat megosztjuk a SZISZ-szel, keressük a megoldást a teljes körű elérésre.

-Kedden elkészítjük a digitális órarendet és a szakmai, módszertani feladatokat véglegesítjük.
Addigra bízunk benne még több szakmai, módszertani információval rendelkezünk.

-Tanulóink szülei közül többen felajánlották segítségüket, amennyiben szükségünk lenne rá. Hálásan köszönöm, élni fogunk a lehetőséggel.

Köszönöm iskolaközösségünk minden tagjának a rendkívüli helyzetben tanúsított türelmét, higgadt magatartását. A helyzet megoldását keresve, felelősséggel a tanulók megfelelő ütemben való haladásáért végezzük munkánkat hivatástudattal, elkötelezett pedagógusként az elkövetkező hetekben.

Kívánok mindannyiunknak sok-sok energiát és kitartást!

Rainer Ferencné, Teca néni
intézményvezető

Zsámbék, 2020. március 15.

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály