NÉMET SZAVALÓ VERSENY
DEUTSCHSPRACHIGER REZITATIONSWETTBEWERB

„Wer kann am schönsten Gedichte, Erzählungen oder Märchen vortragen?”

Gratulálunk a 25. évfordulóját ünneplő Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny I. fordulóján első helyezést elért tanulóinknak, köszönjük a diákok felkészítését.

Kedves Szülők!

HATÁRIDŐ HOSSZABBÍTÁS: ÁPRILIS 30. !!!

Zrínyi Ilona hírnevéhez méltón küzdöttek ebben a tanévben is iskolánk legtehetségesebb diákjai a MATEGYE alapítvány által kitűzött, komoly koncentrációt igénylő matematika feladatokkal.

Rekordszámú diákunk nevezett be idén a Hevesy György Kárpát-medencei Kémiaverseny iskolai fordulójába, amelynek első fordulóját 2022. február 15-én tartottuk meg 15 hetedik osztályos tanuló részvételével.

A Budajenői Általános Iskola 58 tanulója indult az idei Természettudományi Csapatversenyen. A 3.- 8. osztályos gyerekek 3-4 fős csapatokban versenyeztek.

A koronavírus helyzet, nemcsak az egész életünket nehezíti meg jelentősen, hanem szinte ellehetetleníti a tanulmányi versenyek megvalósítását.

Idén először rendezte meg iskolánk "Tök jó móka" címmel tökfaragó versenyét.

Idén is megrendezésre került a Bolyai Matematika Csapatverseny.

Kedves Szülők! Egy versenyre szeretném röviden felhívni a figyelmetek. Egy rajzversenyről van szó, melyen egy saját készítésű képpel és egy rövid német nyelvű szöveggel vehetnek részt a tanulók.

A Hevesy György Országos Kémiaverseny iskolai fordulóban elért eredménye alapján ebben a tanévben három 7. osztályos tanulónk jutott a megyei fordulóba, amelyet május 27-én tartottunk, idén a járványra tekintettel, a Budajenői Általános Iskolában.

Külhoni és anyaországi diákok egyaránt próbára tehetik tudásukat a Nemzetpolitikai Államtitkárság Határtalanul programjának virtuális nyári vetélkedőjén, mely keretében a magyar történelemmel, irodalommal, néprajzzal, földrajzzal kapcsolatos izgalmas kérdésekre válaszolhatnak.

 akadálymentes honlap

Ökoiskola logo


Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály

div class=