Kedves Olvasóink!

A koronavírus miatt kialakult helyzet mindenki számára nehézségekkel jár. Nem csupán a digitális oktatás kihívásaira, hanem az iskolán kívüli tanítás, lelki egyensúly megteremtésére is gondoltunk.

Kedves Szülők!

A koronavírussal összefüggő jogszabályoknak megfelelve, 2020. március 16-tól a Pedagógiai Szakszolgálatok logopédusai is online végzik munkájukat. Így a Budajenői Általános Iskola tanulói számára mi is ezt a formát tudjuk felajánlani.

Tájékoztatlak benneteket, hogy 2020. 03. 16-tól, hétfőtől megszerveztük a digitális oktatási rend menetét és módját. Az oktatási-nevelési munka a Google Classroom (Tanterem) informatikai felületen fog működni.
Ennek érdekében a következő kötelező lépéseket kérjük végrehajtani:

•Dr. Maruzsa Zoltán
2020. március 14. 17:00
A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány „A koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben” című 1102/2020 számú határozatában az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy hogy a Budajenői Általános Iskolában az iskolaközösség, illetve osztályközösség által szervezett programok elmaradnak.

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő gyerek
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály