Április 12-én, pénteken a 7.A osztályos diákoknak lehetősége volt részt venni a Goethe Intézet interaktív programján, ami remek élmény volt.

A látogatás részeként számos izgalmas tevékenységen vettek részt. A Goethe Intézetet földszinttől a harmadik emeletig bejárva megismerhették az intézmény sokszínű programjait és lehetőségeit. Betekintést nyertek az országismeretbe, miközben szórakoztak és tanultak is. Meglátogatták a Dolgok Könyvtárát is, hogy még több érdekességet fedezzenek fel, majd a Goethe-kertben megpihenve élvezhették a finom limonádét.
Az program egyaránt izgalmas és tanulságos volt, hiszen nem csak szórakozni és kikapcsolódni lehetett, hanem új dolgokat is megtanulhattak a diákok, így garantáltan emlékezetes napban volt részük.
A Goethe Intézet kiváló lehetőséget nyújtott, hogy a tanulók interaktív és szórakoztató módon felfedezhessék és megtapasztalhassák a német nyelvet és kultúrát.

A gyerekek írásaiból:

" Nagyon élveztem a programokat. Tetszett, hogy csak németül beszéltek hozzánk."
Szemők Hanna

" Nagyon izgalmas volt! Az elején egy interaktív német programon vettünk részt. Nagyon sokat tanultunk, az emberek pedig kedvesek voltak."
Zsinkó Ráchel

" Nekem nagyon tetszett ez a program, mert a játékokkal nagyon jól tudtuk gyakorolni a német nyelvet. A kvízek is nagyon jók voltak. Megismertük a kérdésekkel Németországot, és sok új dolgot tudtunk meg róla. Én nagyon jól éreztem magam, másoknak is ajánlom ezt a programot."
László Liza

" Összességében nekem eléggé tetszett, még Németországról is szereztünk infókat és sok mindent tudtuk meg az intézetről.
Kókai Anna

" Nagyon jó volt, mert vicces, interaktív és tanító jellegű volt. Nagyon tetszett, hogy németül tudtunk csak beszélni."
Nagy Hunor Attila

Ősszel jön a folytatás.

Pappné Polacsek Orsolya
Szervező tanár


 akadálymentes honlap

Ökoiskola logo


Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály

div class=