Napi probléma a település központjában a gyalogos átkelés a túloldalra, ami sajnos egyes esetekben súrlódások, viták és jogsértések helyszíne is.


Az óvodás és iskolás szülők egyetértésével és támogatásával a reggel 7:15-től 8:15-ig tartó időszakban tervezzük megvalósítani a biztonságos átkelést a főúton az óvoda és az iskola közelében.

Polgári együttműködés keretein belül, időnként a polgárőrség és a körzeti megbízott bevonásával, egyszerű jelenléttel, felnőttek segítik, hogy a járművek a KRESZ-ben meghatározott körültekintéssel és sebességgel haladjanak el itt, ebben a frekventált időszakban és a gyalogosok biztonságban jussanak át a túloldalra.

Az alábbi linken elérhető naptárban önkéntesek jelentkezését várjuk, (név, telefonszám esetleg e-mail cím megadásával a kiválasztott nap időpontjára kattintva), hogy vállaljanak részt 1-1 reggeli alkalommal célunk elérésében.

Az eddigi gyakorlat azt mutatta, hogy a felnőtt jelenléte a gyalogátkelő közvetlen közelében nagyobb körültekintésre ösztönzi az autósokat. Minden jelentkezőnek örömmel adjuk át tapasztalatainkat.

https://calendar.app.google/qpR5WbEohj5XmzFk7

 akadálymentes honlap

Ökoiskola logo


Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály

div class=