Kedves Szülők!

 

Segítsük közösen a tanulóinkat, gyermekeinket a pályaválasztásban, mutassuk meg nekik együtt a műszaki pálya izgalmas világát!

 

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal közreműködésével idén is megrendezi a  "Mi a pálya?" műszaki pályaválasztó fesztivált.

A rendezvénynek hosszú távú célja, hogy az általános iskolások és a gimnáziumban tanulók megkedveljék a műszaki ágazatokat, és megismerjék a cégek által bemutatott életpályákat.

Időpont: 2017.09.26-27.

Helyszín: Budapest

ELMŰ Sporttelep

Budapest, Népfürdő utca 20.

 

A programon élményszerűen ismerkedhetnek meg a tanulók a különböző műszaki pályákkal: lesz elektromos „járgányok” élő show, szumózó robotok, 3D nyomtatás,  mikrodrónok és még számos élmény és érdekesség, amikről eddig a tanulók csak hallottak, ám most ők maguk is kipróbálhatják azokat.

 

Az idei újdonságok:

·        A rendezvénysorozatra idén elkísér minket a 2020-ban Barcelonából induló és oda visszaérkező 80eDays futam (80 nap alatt a Föld körül elektromos autóval) magyar csapata. A rendezvényen az érdeklődők megismerhetik, hogy épül egy ilyen különleges, elektromos versenygép.

·        Egy új műszaki szakterület, az épületgépészet is bemutatkozik a rendezvényen az elektrotechnika, elektronika, távközlés, informatika, vegyipar és gépipar mellett.

 

További információk: http://miapalya.mee.hu

 

A rendezvényre a látogatóknak regisztrálni kell mivel két és fél órás turnusokban meghatározott haladási ütemben ún. box utcában találkoznak az érdeklődők a cégekkel, majd az iskolákkal és próbálhatják ki magukat. A megérkezést követően egy 15 -20 perces élményalapú bemutatót kapnak amit Szujó Zoltán és a "80 nap alatt a Föld körül elektromos autóval" csapat vezetője tart. Ezt követően "műszer simogató", kompetencia tükör, és különböző játékos feladatok következnek.

Regisztráció: http://miapalya.mee.hu/regisztracio

 

 

Csatlakozzon hozzánk egy különleges küldetés teljesítésére!  Mutassuk meg együtt a tanulóknak, hogy a műszaki pálya vonzó, izgalmas életpálya!

 

Köszönettel és tisztelettel,

 

Mi a Pálya Műszaki Pályaválasztó Fesztivál szervező csapata

 

 

 

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő gyerek
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály