A 4.b osztály idén, Gántot és Csákvárt fedezte fel az erdei iskolai program keretén belül. Ám első nap tettünk egy kis kitérőt még Tabajdra a Mezítlábas Parkba, ahol különböző járófelületeken haladva sétálhattuk végig a parkot mezítláb.

Ezután indultunk szállásunkra, Gántra, egy igazán kellemes, mindennel felszerelt turistaházba. Az étkezéseinket "királyi" módon egy gyönyörű, elegáns étteremben tölthettük el. Ha arra járnak, érdemes betérni a Vértes Vendéglőbe!

Gánt egy csodálatos kis falucska a Vértes hegység lábánál. Legfőbb látványossága a bauxitbánya, ahol a gyerekek nagyon lelkesen fel-le szaladgáltak a "bauxit dombokon" és kitartóan keresgélték a foszíliákat, amit kincsként el is vihettek haza.
Csákvárt egy lovaskocsi hátán fedezhettük fel pihenés gyanánt az igen fárasztó Haraszt-hegyi tanösvény bejárása után. Túránk végén a híres Csuta Cukrászdában hűsítő fagylaltot ehettünk.
Utolsó napunkat Gánton töltöttük el a helyi vendéglátók adták a programokat, mint az ostorcsattogtatás, íjászkodás, langalló sütés. Sok játékot is csempésztünk a napokba, métáztunk, számháborúztunk, röplabdáztunk, és maradandó élményként pólót festettünk. 
Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk együtt, köszönöm a 4.b osztálynak, és Dia néninek!

Krizsák Zsóka

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály