A tavalyi lelkesedésünk az idei nyáron is folytatódott, így már két hetet is táboroztatunk. A júniusi tábornak vége, de még augusztusban lesz egy hét, ami reméljük hasonlóképp rengeteg élményt, vidámságot, és szórakozást biztosít majd a gyerekeknek és nekünk is.

Sajnos most a gyerekek létszáma kevesebb volt, de annál jobban sikerült a hét. Minden napot mozgással nyitottunk, és napközben számos program várta a gyerekeket: pólófestés, gyöngyvasalás, Vadaspark, a mamutfenyőknél mesetanösvény, mozi Budapesten, fagyizás Pátyon, nemezelés, kenyérsütés medencézéssel, és sok-sok önfeledt játék.

Köszönjük mindenkinek, aki segítette munkánkat.

Köszönetet szeretnénk mondani Budai István Polgármester Úrnak, hogy támogatja táborunkat, és mint mindig biztosította a Hagyományőrzők Házát a tábor számára, ami már állandó bázisként szolgál minden alkalommal.

Az augusztus 12-16-i hétre még lehet jelentkezni a táborvezetőknél: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy akár messengeren is.

A programok között lesznek többek között kirándulások a Budai-hegyekbe, Budapestre moziba, ill.a Mesemúzeumba, kézműves foglalkozások, fagyizás, kenyérsütés, sütikészítés, gyöngyvasalás és reggeli torna minden nap.

 

Pappné Polacsek Orsolya és Blaskó Szilvia

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály