Farsangi beszámoló (SzISz)

Az idei farsang a pedagógusok, az iskola dolgozói, a gyerekek és a szülők munkájának, lelkesedésének és összefogásának köszönhetően fantasztikus sikerrel és eredménnyel zárult.


A gyerekek produkció és jelmezei nagyon jók voltak, ötletesek és igényesek, a pedagógusok tánca, mint mindig, most is nagy sikert aratott.
A büfé, a díszítés, a vendégek fogadása, az előkészítés majd az elpakolás sok-sok szülő segítségével történt. A szervező osztályok (3.b, 4., 5.b) nagyon sok embert tudtak megmozgatni a feladatokra, így gyönyörű, hangulatos díszítés és remek büfé fogadta a gyerekeket és a vendégeket.
Sok és remek tombolatárgy és nyeremény került kisorsolásra, ezért külön köszönet a felajánlóknak. A délelőtti és a délutáni sorsolás után sok boldog nyertes volt a gyerekek és a szülők között is.
A sok felájánlás, támogatás és adomány eredményeként az Alapítványunk bankszámláját 942.820 Ft gyarapítja, amit a gyerekeink körülményeinek, az iskola és eszközeinek fejlesztésére, szebbé tételére fogunk fordítani.
Köszönjük!

Sugár Szilvia – SzISz vezető

A nyolcadikosok szemével

Október óta készültünk rá. Nagyon vártuk a nagy napot, hiszen számunkra, 8. osztályosoknak kissé mást jelent ilyenkor a farsang. A bohókás jelmezek helyett igazi táncruhába bújunk, lányok hosszú, kecses, fehér ruhába, fiúk elegáns inghez csokornyakkendőt is kötnek, hiszen a táncok királynőjéhez, a keringőhöz elegáns öltözék illik. A farsangi táncokat a hagyományok szerint mi nyitottuk és mi is zártuk.
De a többiek előadásai is felejthetetlenek voltak, vidámabbnál vidámabb produkciók születtek, látszott, hogy mindenki komolyan vette a feladatát. A műsorszámok után következett a sokak által már nagyon várt disco, amihez mi szolgáltattuk a zenét. Nagyon jól sikerült ez a farsang is, kár, hogy számunkra ez volt itt az utolsó, de jövőre vendégként szívesen jövünk!

Kovács Janka, Angyal Jázmin 8.o.

Köszönet a Szülőknek, Segítőknek, akik a díszítésben, a büfében és a tombola gazdagításában segítettek. Köszönet a Támogatóknak, Felajánlóknak, akik mosolyt varázsoltak az arcokra a várva várt tombolánál. Köszönet a felkészítő Pedagógusoknak áldozatos munkájukért. Köszönet mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy egy ilyen színvonalas, gazdag rendezvény jöhetett létre mindannyiunk összefogásával.

Pappné Polacsek Orsolya
tanár

Támogatók 2020

Budajenő: Öregház Étterem-Viaszváros-Sebők Péter-Gyárfás Falatozó-Reisner Pincészet-Virágbolt-RE-LA Autójavító Kft.-Hevesi Anna Táncakadémia-Reisner Saloon-FuriGumi-Hugi’s Design-Szobolya Bernadett-Sercli Café Telki: Friss Kenyér Pékség-Levendula Szépségkert-Globall Sport & Wellness Hotel-Csehülünk-söröző, pizzéria-Telki Automosó-Irma Pedikűr-Telki Príma-Kata Kozmetika-Pongi Bt.-Papír-írószer-Telki Kovászda-Kórósi Vegytisztító-Hold Otthon Fodrászat-Vénusz Manikűr Pedikűr-Spulni Ruhajavító-Telki Lom-Bazár-Virginia Masszázs Zsámbék: Kálmán Cukrászda-Lámpás Étterem-Hegyalja Étterem-Szépia Hotel-Medicontur Kft.-Sóvárgó Cukrászda Tök: Nyakas Pincészet-Horgos Kinga Kerámia Páty: Paagh Étterem-Caffe Trevi Cukrászda-Cukorborsó Kertvendéglő-Speedfitness-Pátyi Lángos-Gazdabolt-Pátyi Virágbolt-C'est La Vie Café-Textilkuckó-Heni- Kéz-, Lábápolás Herceghalom: Abacus Hotel Budakeszi: Vadaspark-Gesztenyés Étterem-Budai Medical Orvosi Központ-Stadt Étterem és Kávézó-Budakeszi Squash-Ergoline Szolárium Biatorbágy: Andrész Cukrászda-Nikoletta Cukrászda Perbál: Tulipanka Virágműhely-Patai Marietta virágdísz Budapest: Forever Living-Products Ltd-Wolfdent Hungary Kft.-doTERRA-Tóth Roland-FirstMed

Fődíj támogatója: Hotel Marina Port-Balatonkenese

 

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő gyerek
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály