A kialakult vészhelyzet miatt, sajnos nem tudjuk megtartani a 2020. március 25-re meghirdetett nyílt órát az óvodás Gyerekeknek és Szüleiknek.


Tudjuk, hogy most az élet lelassult körülöttünk, sőt néhol meg is állt, de Önökkel kedves- iskolát választó- Szülők nekünk előre kell néznünk és felelősségteljesen iskolát kell választani.
Terveink szerint két kis létszámú osztályt szeretnénk indítani a 2020/21-es tanévben, amihez elengedhetetlenül szükséges a bizalmuk, és hogy gyermeküket ebbe a családias intézménybe írassák be.
Iskolánk folyamatosan épül és szépül. Jelenleg 2 tanterem építése folyik, és a játszóudvar is több új játékkal gazdagodott.
Tudjuk, hogy mennyire fontos a tanítónő személyisége és mennyire fontos lett volna részt venni egy foglalkozáson ahol láthatták volna hogyan bánunk viszonyulunk a gyerekekhez. Ezért engedjék meg, hogy itt egy pár szóban bemutatkozhassunk.
Mindketten tanító szakon végeztünk, legszeretettebb hivatásunk a tanítás emellett mi is édesanyák vagyunk. Nagy szakmai tapasztalttal rendelkezünk, közel húsz éve tanítunk az alsó tagozaton. Az iskolában stabil biztos hátteret tudunk nyújtani az itt tanuló gyerekek számára.
A tantárgyak legtöbbjét, mi tanítjuk az osztályainkban, ezért biztosított a kötődés, a személyes odafigyelés a speciális igények és a tanulási nehézségekkel küzdők megsegítése is.
Az iskola családias légköre és az általában kis létszámú osztályok biztosítják hogy gyermekük a legmegfelelőbb differenciálásban vehessen részt, legyen ez tehetséggondozás, vagy a lemaradások megsegítése.
Kiemelten fontosnak érezzük az iskolába lépő gyerekek óvoda-iskola átmenetének segítését. Hosszú, úgynevezett előkészítő szakaszban történik mindez: rövid- a tanulók életkori sajátosságának megfelelő- tanórákkal és sok játékos feladattal.
A szülőkkel való kapcsolattartásunk a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapszik, ez az alapja a közös munkánknak. A hagyományok ápolása és nemzeti kultúránk megismertetése fontos nevelési szempontunk. Végezetül a legfontosabb amit kiemelnénk mindketten az a gyermekek szeretete, mert őszintén valljuk, hogy szeretetteljes kapcsolat nélkül nincs hatékony nevelés és oktatás.
Ezúton szeretnénk kérni, hogy ha van kérdésük, vagy személyesen szeretnének velünk beszélni akkor bizalommal forduljanak hozzánk az alábbi elérhetőségeken.

Blaskó Szilvia: 06/30-642-1440
György Andrea: 06/20-362-5020


 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály