Kedves barátunk!

Az elmúlt időszak - úgy hisszük - mindannyiunkat megviselt. Az iskolák bezártak, át kellett lépni egy részben vagy teljesen új tanítási területre; bezártak a színházak.


Nekünk, akik az iskolai osztályoknak tartjuk különleges színházi nevelési előadásainkat, óriási veszteség ez a pár hónap: félbemaradt az évad, pályázati programjaink halasztódtak el, a felőrlő bizonytalansággal küzdünk.
Izgulva, kicsit félve, reménykedve várjuk, hogy az élet itt is újrainduljon, legyen újra lehetőségünk találkozni az osztályokkal a színházi térben vagy az iskolában.
Biztosak vagyunk benne, hogy tudunk valami olyasmit is adni az osztályközösségeknek (az interaktív színházi előadás élményén túl), amire a következő időszakban nagyon nagy igény lesz: a közösségi élményt.
Bízunk benne, hogy ősszel minél hamarabb találkozhatunk Veled is!
Szeretnénk, ha megfogalmaznád, hogy felénk van-e kívánság, elvárás, figyelmeztetés, amire különösen érdemes odafigyelnünk! Tudjuk, hogy nincs még információ arról, mikor is indulnak újra az offline térben az intézmények, de mi azzal a forgatókönyvvel tervezünk, hogy szeptemberben már igen. Amint ez kiderül, közzétesszük őszi előadásaink időpontjait is, így azonnal indulhat az előadások lefoglalása. Tudjuk, hogy az ősz nehéz lesz az iskolahasználók számára, éppen ezért is bízunk abban, hogy a mi munkánk enyhíteni tudja a gondokat! A helyzetre való tekintettel a 2020/2021-es tanévben nem emelünk az árainkon, a korábbi időszakhoz hasonlóan 20.000 Ft.-ot kérünk minden osztálytól előadásonként, hozzájárulásként.


Szerencsére van olyan programunk, amit már most tudunk ajánlani Nektek, gyermekeiteknek, tanulóitoknak:

NYÁRI TÁBOROK A KÁVÁNÁL


Az általános iskolás diákok idén is három nyári drámás/színjátszós táborban vehetnek rész, melyekről bővebben a honlapunkon elérhető linken olvashattok. Megköszönjük Nektek, ha segítitek az információt eljuttatni az érdeklődő szülők számára.


A mai napon elindult Adjukössze kampányunk. Idén az újrakezdésre gyűjtünk. Ha Te is fontosnak tartod munkánkat, kérjük, hogy a képre kattintva támogass bennünket annak érdekében, hogy ősszel már játszhassuk részvételre épülő előadásainkat és minél több értékes programot kínálhassunk a 2020/21-es tanévben!


A lehető legjobbakat kívánjuk neked is, a kollégáknak és a diákoknak, szülőknek is!

Üdv
A Káva Társulata

Káva Kulturális Műhely
Tel.: 36 1 315 0781
Tel.: 36 20 217 0802
www.kavaszinhaz.hu
www.facebook.com/AResztvevoSzinhaza

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály