Kedves Gyerekek! Kedves Szülők!

Szeretettel köszöntöm iskolánk Közösségét a 2020/21-es tanév megkezdése alkalmából! Az előttünk álló események a következők:

Augusztus 31-én 16 órakor lesz az évnyitó az 1. és 5. osztályok részvételével a tornateremben. Az évnyitón rövid műsor keretében adjuk át elsőseinknek az iskolapolgárrá fogadás emléklapját.
Ezután kerül sor az önkormányzat által alapított Pedagógiai díj átadására, melyet két kollégánk vesz át eredményes, kimagasló munkájának elismeréséül Budai István polgármester úrtól.
A többi osztály szeptember 1-én az iskolában kezdi a tanévet. Nyitogató 7.45-kor kezdődik, majd az első három órát az osztályfőnökök tartják meg.
A gyerekek átveszik a tankönyveket, a bizonyítványt, a kitűnő tanulók pedig a jutalomkönyveket is. A bizonyítványokat aláírás után kérjük az első héten visszaküldeni az osztályfőnököknek.
Az étkezést a májusi felmérés alapján biztosítjuk azoknak, akik igényüket leadták. Az étkeztetés igénylésében és lemondásában változás történt. Beszállítótól kapjuk az ételt, az óvoda konyhája megszűnt.
Az étkezést csak és kizárólag előző nap 9 óráig lehetséges lemondani, vagy igényelni Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen.
Az iskola fertőtlenített tiszta környezetben várja a tanulókat.
Érkezéskor a tanulókat az iskola ajtajáig kísérhetik a szülők, az épületbe ügyintézés céljából lehet bejönni a pedagógiai asszisztens irodájáig, illetve az iskolatitkári irodában intézhetők az ügyek.
Délután a napközi ajtajáig lehet bejönni az épületbe, és ott lehet átvenni a gyerekeket. A további információkat az szülői értekezleten osztják meg kollégáim a szülőkkel. A szülői értekezletek időpontjait a honlapon tesszük közzé.
Eredményes tanévet kívánok iskolánk tanulóinak, tanárainak:

Budajenő, 2020. augusztus 25.

Rainer Ferencné
intézményvezető

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály