Az idei tanév rendhagyó a megmérettetések, versenyek területén is. A pandémiára való tekintettel csak online vagy házi szervezésű versenyek lebonyolítására volt és a későbbiekben is lesz lehetősége iskolánknak.

Az alsó tagozatos diákjaink házi versenyek keretében mérkőztek meg egymással szépírás, rajz és szövegértés területén. Az őszi forduló már lezajlott, melyre sok tanuló nevezett és a zsűri tagjainak nem volt könnyű meghozni a döntéseit. Nagyszámú igényes, szép munka született mind a szépírás, mind pedig a rajz pályázatokban és a szövegértés területén is. Így jónéhány holtverseny született, és ennek köszönhetően sokak érhettek el helyezést, kaphattak jutalmat.
Köszönjük diákjaink lelkes munkáját és köszönjük felkészítő tanáraik segítségét is! A házi verseny folytatódik mindhárom területen a téli fordulóval, melynek munkáit érdeklődéssel várjuk.
De nemcsak házon belül, hanem országos szinten is megmérkőztek mind az alsó mind pedig a felső tagozatos diákjaink. November 13-án lezajlott a Bolyai Matematika Csapatverseny 3-8. osztályokban online szervezés keretében. A megyei/körzeti verseny írásbeli fordulójának még csak előzetes eredményei lettek publikálva, de örömmel tapasztaltuk, hogy a 4. a osztályosok mindkét csapata az első hatba bekerült! Gratulálunk hozzá diákjainknak és felkészítő tanáruknak is.

Horváth Szilvia

 akadálymentes honlap

 Étlap

 

Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály