(ÁLLAMI HALŐRI SZOLGÁLAT RAJZPÁLYÁZATA 2021)

A Halak napja alkalmából a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Állami Halőri Szolgálata rajzpályázatot hirdet 3-6. osztályos diákok számára, halak, horgászat témakörben, szabadon választható technikával: ceruzával, festékkel, zsírkrétával, szénnel, pasztellkrétával.
A pályázatot két kategóriában hirdették meg: a 3-4. osztályos korosztály és az 5-6. osztályos korosztályszámára. A beérkezett rajzokat első körben az Állami Halőri Szolgálat szakemberei értékelik, majd a kiválasztott alkotásokat közönségszavazásra bocsátják. A győztes alkotások készítőit kategóriánként további értékes nyereménnyel jutalmazzuk, és kihirdetésre kerül az Elnöki különdíj, amelyet a Nébih elnöke választ ki az összes beérkezett pályamű közül.
Iskolánk nyolc szorgalmas tanulójának alkotása jutott be az első válogatási körbe. Ők:

Finok Enikő, Fejzullahu Flóra, Sebestyén Zoltán, Rack András és Nagy Botond ötödikes tanulók, Vecsernyés Nóra, Ozsváth Szonja és Bicskey Barbara hatodikos tanulók.
Alkotásaik hamarosan az iskola folyosói kiállításán is megcsodálhatók.
Gratulálunk mindannyiuknak!

Pályázóink közül öt tanuló jutott sikeresen tovább, a benevezésük megtörtént. Így a második pályázói körbe tartoznak:
NAGY BOTOND,
RACK ANDRÁS,
SEBESTYÉN ZOLTÁN ötödikes, és
VECSERNYÉS NÓRA, valamint
OZSVÁTH SZONJA hatodikos tanulók.

SZURKOLJUNK NEKIK! A végső megmérettetés ugyanis még hátra van. A közönségszavazást március 5-18. között folytatják le az interneten keresztül: a Maradék nélkül program Facebook oldalán, amely alapján kialakul a végső rangsor.

(P.L. rajztanár)

 akadálymentes honlap

 Étlap

 


Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály