Mindhárom magyar hírességről tanulmányi versenyt neveztek el, amelyen tanulóink indultak.

Zrínyi Ilona hősiességének példája nyomán küzdöttek ebben a tanévben is iskolánk legtehetségesebb diákjai a MATEGYE alapítvány által kitűzött, komoly koncentrációt igénylő matematika feladatokkal. A Zrínyi Ilona Matematikaverseny 2021. május 12-én, Budajenőn lebonyolított megyei fordulójában a következő eredmények születtek:

Tanuló neve Évfolyam Helyezés Tanára
Tóth Nándor 3. 13. Belicky Ernesztina
Sárdi Csaba 6. 13. Gulácsiné Kozma Sarolta
Vingelmann Márton 4. 41. Csereklyei Dánielné
Németh András 4. 44. Csereklyei Dánielné
Mészáros Léna 3. 45. Mayer Zsuzsanna


Dicséret illeti még Sugár Barna (tanára: Mayer Zsuzsanna), Kiss Dávid és Bínó Lilla (Belicky Ernesztina) 3. osztályos, Krausz Vilmos és Vajer Barna (Csereklyei Dánielné) 4. osztályos, és Tamás Zsigmond Leó (Gulácsiné Kozma Sarolta) 6. osztályos tanulót.
Az Öveges József Kárpát-medencei Országos Fizikaverseny a nyolcadikos tanulók fizika tudásának összemérését tűzi ki célul. Évről-évre több tanulónk jelentkezik erre a versenyre, de tizenegy évre visszatekintve eddig senkinek sem sikerült továbbjutnia a második körbe. Bartha Ábel 8.a osztályos tanulónk az első, aki kipróbálhatta magát a második fordulóban. A hazai, legmagasabb színvonalú fizikaversenyen több száz induló közül 68. helyezést ért el. Felkészítő tanára Gulácsiné Kozma Sarolta volt.
Hevesy György Nobel-díjas magyar kémikusról nevezték el a legrangosabb hazai kémiaversenyt, amelyen minden évben 7. és 8. évfolyamos diákok mérik össze tudásukat több körben. Az iskolai fordulóban elért eredménye alapján három 7. osztályos tanulónk jutott a megyei fordulóba, amelyet május 27-én tartottunk, idén rendhagyó módon, Budajenőn. A tanórákon szerzett kémiai ismereteken túl bonyolult számítási feladatokat is meg kellett oldania a versenyzőknek, amelyek matematikai tudásukat is próbára tették. A megyei forduló eredményét és a döntőbe jutók névsorát később tudjuk meg, de a felkészülés során megszerzett tudás és problémamegoldásban való nagyobb jártasság birtokában már nyertesnek érezheti magát: Dobay Botond, Skapér Zsigmond és Vágó Balázs. Felkészítő tanáruk Gulácsiné Kozma Sarolta.
Gratulálunk minden versenyzőnek és felkészítő tanáraiknak, hogy a nehezített körülmények ellenére részt vettek a versenyeken illetve megszervezték a lebonyolításukat iskolánkban.

 akadálymentes honlap

 Étlap

 


Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály