Eredményes volt az „Itt van az ősz, itt van újra…”

című iskolai rajzpályázat

Budajenő iskolája méltán büszke az utóbbi négy évben felfedezett tehetséges rajzolóira.

A megbecsülés általában azokat a diákokat illeti meg, akik 2018 óta megyei és országos első, második és harmadik helyezéseket értek el. Sőt, rangos Nemzetközi rajzi megmérettetéseik során győztek és elismerésekkel, oklevelekkel, Aranyceruza-díjakkal tértek haza. Akik díjakat arattak, dicsőséget szereztek maguknak, iskolájuknak, tanáraik és szüleik büszkeségei lehettek. De természetesen azok számára is kijár a dicsőség és a megbecsülés, akiknek nem sikerült díjakat hozni, azonban tehetséges versenytársai és egyenrangú küzdőfelei voltak a sikert elérőknek!

A szeptember végén meghirdetett Őszi iskolai rajzpályázaton résztvevők most ismét bizonyították a tehetségüket, rátermettségüket. A mostani, Mikulás-napi kiállításon huszonhat rajzoló diákunk szebbnél szebb élményszerű alkotásában gyönyörködhetünk.

Ők ugyan magukat nem kímélték! Vállalkoztak a bennük élő költőóriás, a lánglelkű Petőfi Sándor míves versének az ihletett újragondolására. Ecsettel, tollal és ceruzával küzdöttek és végül bebizonyították, hogy nem csupán szorgalmasok, hanem példátlanul tehetségesek is.

(rajztanár)

DÍJAZOTTAK:

Az iskolai rajzpályázatokon résztvevő diákok szabályzatunk szerint csak egy alkalommal díjazhatók. Akik a tavalyi iskolai évben a győztesek között voltak, azok most versenyen kívül szerepeltek. Ők idén csak egy-egy megtisztelő

Csoki-díjat kapnak:

Rack András 6.
Nagy Botond 6.
Farkas Enikő 7. a

Diópác-díjasok:

Mészáros Lili 8.
Sebestyén Zoltán 6.

Kiváló Rajzceruza-díjasok:

Bierbaum Szofi 8.
Karácsonyi Emma 8.
Skapér Zsiga 8.
Gáspár Albert 7.b
Finok Enikő 6.
Fodor Réka 5.b

20211208_095358.jpg BIERBAUM_SZOFI_8..jpg BOGNAR_LILIEN_5.B.jpg FARKAS_ENIKO_7.A.jpg FINOK_ENIKO_6.jpg FINOK_ENIKO_6..jpg FINOK_ENIKO_6.O..jpg FODOR_REKA_5.B.jpg GASPAR_ALBERT_7.B.jpg GATI_JULIA_5.B.jpg KARACSONYI_EMMA_8..jpg KOVESDI_EMILIA_6..jpg LANG_PATRIK_5.B.jpg MENYHART_ZOE_8..jpg MESZAROS_LILI_8..jpg MESZTER_BENDE_6.O..jpg MOLNAR_HELGA_8..jpg NAGY_BOTOND_6.O..jpg NAGY_HUNOR_5.A.jpg NAGY_KRISTOF_5.B.jpg RACK_ANDRAS_6..jpg RACK_EMILIA_3._b.jpg SCHMIDT_EMMA_5.B.jpg SEBESTYEN_ZOLTAN_6.O..jpg SKAPER_ZSIGA_8.O..jpg SZOKODI_KORNEL_8..jpg TEMESFOI_PETRA_7.A.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg

 akadálymentes honlap


Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott
Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
13 fő tanuló
6 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály