Tovább folytatódott az Atlétikai Diákolimpia Biatorbágyon.

A mai napon a 2012-2013-ban született gyerekek mérték össze tudásukat. Kislabdahajítás, 60 méter síkfutás, távolugrás és 4x100 m váltófutás volt a feladat.

Az erős szél sok kellemetlenséget okozott, de ez sem vette el a fiatalok kedvét a versenyzéstől. Diákjaink ma is mindent beleadtak és nagyon szép eredmények születtek.

Fáradtan, de izgatottan vártuk az eredményhirdetést. Nagy örömünkre, iskolánk II. korcsoportos fiú csapata 3. helyezést ért el az induló 8 csapat közül. Csapattagok: Tittmann Dániel, Nemes Hunor, Vermes Bálint, Steiner Barnabás, Martinovics Zsombor és Vincze Emil.

A Láng Míra, Burján Berta, Molnár Csenge, Szappanos Bogáta, Tímár Vivien és Gutowski Dalma alkotta lány csapat a 6. helyen végzett.

A csapat teljesítményén túl az egyéni eredményeket is rangsorolták, és az első 6 helyezettet hirdették ki. Örömmel osztom meg, hogy iskolánk 4. A osztályos diákja TITTMANN DÁNIEL az egyéni versenyben 2., NEMES HUNOR 5. osztályos tanuló pedig 6. helyezést ért el.

Gratulálok minden résztvevőnek! Szép volt fiúk! Szép volt lányok!

Ezenkívül szeretném megköszönni Gutowszki Dalmának, hogy az utolsó pillanatban „beugrott” a csapatba a lebetegedett diáktársa helyett, és teljesítményével hozzájárult a mai nap eredményéhez.

 akadálymentes honlap

Ökoiskola logo


Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály

div class=