NÉMET NYELVI PROJEKTVERSENYEK

 

Német nyelvi egyfordulós projektversenyeinket 5 nyelvi szinten indítjuk.

A feladatlapok szókincsfejlesztő, ismeretterjesztő, írás készség fejlesztő, valamint szövegértési feladatokat tartalmaznak. Kreatív, érdekes egyéni és projektfeladatokkal várjuk minden szinten a versenyzőket.

 

 

 

Frühling in den DACH-Ländern

A diákok megismerhetik Németország, Svájc, Ausztria tavaszi ünnepeit, szokásait, időjárását és elmélyíthetik szókincsüket ezekben a témakörökben.

RÉSZLETEK ÉS NEVEZÉS

 

Legendäre Sisi

Egyfordulós német projektverseny indul Sisi királynéról. Kreatív országismereti feladatokon keresztül bővítjük a diákok németnyelv tudását és ismereteit a Habsburg császárné életéről.

RÉSZLETEK ÉS NEVEZÉS

Nevezési díjak:

  • Csoportosan: 4900 Ft/csapat/projektverseny (egy csapatban minimum 2, maximum 3 fő versenyezhet)
  • Egyénileg: 3500 Ft/fő/projektverseny

 

(A nevezési lapon a versenyek közül a "Nevezés a 2022/2023-as tanév egyfordulós projektversenyeire" lehetőséget kell kiválasztani)

 

Családi összevont kedvezmény:

Amennyiben a kapcsolattartó bármely, ősszel induló egyfordulós projektversenyeink közül legalább két félére nevez, igénybe veheti a kedvezményes nevezési díjat. Ez a kedvezmény csak akkor érvényes, ha nevezéskor a megjegyzés rovatban feltünteti hogy milyen más projektversenyekre nevezett a jelenlegi kínálatból.

  • Csoportosan: 4600 Ft /csapat/projektverseny (egy csapatban minimum 2, maximum 3 fő versenyezhet)
  • Egyénileg: 3000 Ft /fő/projektverseny

(Az összevont kedvezmény érvényesítéséhez a nevezési lapon az "Összevont kedvezmény a 2022/2023-as tanévben induló egyfordulós projektversenyekre" lehetőséget kell kiválasztani)

Pedagógus kedvezmény:

Amennyiben a tanár vagy tanító bármely egyfordulós projektversenyünkre legalább 10 nevezést lead (lehet csapat illetve egyéni nevezés is), igénybe veheti a pedagógus kedvezményt.

  • Csoportosan: 3900 Ft /csapat/projektverseny (egy csapatban minimum 2, maximum 3 fő versenyezhet)
  • Egyénileg: 2500 Ft /fő/projektverseny

 

(A pedagógus kedvezmény érvényesítéséhez a nevezési lapon a "Pedagógus kedvezmény a 2022/2023-as tanév egyfordulós projektversenyeire" lehetőséget kell kiválasztani)

 

 

 akadálymentes honlap

Ökoiskola logo


Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály

div class=