Az idei tanévben tehetséges diákjaink több kémiaversenyen indultak egyénileg és csapatban.

A Curie Kémia Emlékverseny levelezős fordulóiban 7. és 8. osztályos tanulóink (9 fő) először versenyezhettek, majd Sebestyén Zoltán, Rack András és Ille Magdaléna a csepeli területi döntőben bizonyíthattak. Az erős mezőnyben kiválóan helyt álltak hetedikeseink, csupán néhány pont hiányzott az országos döntőbe jutáshoz.
Minden tanévben indítunk gyerekeket a rangos Hevesy György Kárpát-medencei Kémiaverseny iskolai és megyei fordulójában. Idén a százhalombattai megyei döntőn Bicskey Barbara (8. b), Temesfői Petra (8.a), Ille Magdaléna, Rack András és Sebestyén Zoltán 7. osztályos tanulók képviselték iskolánkat. Továbbjutást nem, de hasznos tapasztalatokat hozott számukra a verseny.
A három éve indított Id. Szántay Csaba Országos Általános Iskolai Kémiaversenyen második éve vesznek részt iskolánk 7. és 8. osztályos tanulói. A legkitartóbb hetedikes csapat komoly munkával elérte, hogy két levelezős forduló és egy 8 perces kísérletezős videó elkészítése után az országos döntőbe jutásban reménykedhet. A csapat tagjai:
Ille Magdaléna, Nagy Botond Árpád, Rack András, Sebestyén Zoltán.
Gratulálunk minden versenyző diáknak és felkészítő tanáruknak, Gulácsiné Kozma Saroltának!

 akadálymentes honlap

Ökoiskola logo


Iskolánk a Müpa Partneriskola-programhoz csatlakozott

COVID érintettség:
Pozitív COVID tesztje van:
0 fő tanuló
0 fő felnőtt
Karanténban van:
0 osztály

div class=